Македонски

|

English

Есенски пивски специјалитет - Пиво од тиква... Наскоро!

Ви го најавуваме нашиот есенски специјалитет - пиво од тиква. Луксузен вкус во кој ќе ја препознаете есента. Во првата македонска крафт пивара „Темов“. Наскоро!