Македонски

|

English

Октоберфест во Стар Град - Недела на германски специјалитети и пиво

Пробајте да го доживеете духот на германската традиција во срцето на Стара Чаршија во близина на Кале во Скопје. За една недела Стар Град Пивница ќе се трансформира во главно место на германските деликатеси и пиво по германски рецепти.